Slide background
Slide background
Slide background

De Schouwse Palingroker

Rinus Smalheer is jaren geleden begonnen met het roken van paling, zalm en makreel. Met veel kennis en passie voor het vak heeft Rinus zijn hobby kunnen uitbouwen tot een bijna professionele ambachtelijke rokerij genaamd “De Schouwse Palingroker“.

Gepassioneerd door het oude ambacht, beantwoordt Rinus tijdens het roken op locatie alle vragen van de toeschouwers en is er ook de mogelijkheid om de verschillende rooktonnen en het rookproces eens van dichtbij te aanschouwen.

Reserveren

U kunt “De Schouwse Palingroker” op uw evenement verse paling of zalm laten roken om zo uw evenement een extra dimensie te geven, wenst u meer info over de diverse mogelijkheden dan kunt u per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Op deze manier kunnen we voor u een vrijblijvende prijsofferte maken afgestemd naar uw eigen wensen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om ambachtelijk gebakken palingbrood door ons te laten serveren of uw gasten een uitgebreide demonstratie te geven van het volledige rookproces ter plaatse.

paling-logo